maandag 29 juli 2019

Voetbalvereniging Muntendam is gastheer voor de Valencia Voetbalkampen: van 22 tot en met 24 augustus a.s.

Trainen onder leiding van zeer goede jeugdtrainers van de Spaanse topploeg Valencia C.F.? Het is diverse keren per jaar op tal van locaties mogelijk. Ook bij voetbalvereniging Muntendam. Daar vindt van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 augustus a.s. de Valencia Voetbalkampen plaats. Jongens en meisjes van zes tot en met veertien jaar kunnen eraan meedoen en zich ervoor aanmelden via https://valenciavoetbalkamp.nl/aanmelden-locatie/locatie-muntendam/.

Er is nog ruimte voor aanmeldingen. De organisatie geeft echter aan dat men dit zo snel mogelijk dient te doen. Het zou immers zonde zijn als er geen plek meer is. Drie dagen lang trainen volgens de succesvolle Valencia C.F. Academy Methodology onder zeer goede jeugdtrainers van de Spaanse voetbalclub is wat de kinderen voor een bedrag van € 180,- krijgen. Aan het eind van het voetbalkamp in Muntendam wordt één speler geselecteerd die een uitnodiging voor een weekend Valencia krijgt. Diegene mag dan op het trainingscomplex van de club trainen. Tevens mag hij of zij een wedstrijd en training van het eerste team bekijken. Ook staat er nog een stadiontour in Estadio Mestalla op het programma. Kortom: alle reden om je aan te melden. Wie weet word je ooit profvoetballer in Spanje.

Valencia C.F. is een topploeg uit Spanje die al meerdere keren kampioen van Spanje werd, de Europacup 2 en de UEFA-Cup won en al diverse keren meedeed aan de Champions League. Dat is ook dit seizoen weer het geval. Het kan maar zo dat de club tegen Ajax gaat spelen bijvoorbeeld. Om het niveau maar even aan te geven. Het is echt de moeite waard aan de voetbalkampen mee te doen. De trainingsmethode die bij de jeugd van Valencia C.F. en tijdens de voetbalkampen wordt gehanteerd worden in wedstrijden toegepast. Niet alleen bij de jeugd, ook in het eerste team.

Voor elke deelnemer is er een bidon, diploma en Valencia-trainingstenue. Ook maakt iedereen kans op een weekend Valencia waar een stadiontour kan worden gemaakt en er een meet & greet met de spelers van het grote Valencia C.F. is. De trainingen vinden van negen uur in de ochtend tot drie uur ’s middags plaats. Iedereen van zes tot en met veertien jaar uit de provincie Groningen kan zich opgeven. Let wel: bij voetbalvereniging Muntendam is het niet mogelijk er te overnachten. De deelnemers slapen gewoon thuis. Wél kan er op het complex van de voetbalvereniging worden geluncht. De club beschikt over een uitstekende accommodatie. Het is voor vv Muntendam een grote eer om voor geheel Groningen als gastheer voor Valencia te mogen dienen.






Franse vedettes maatje te groot voor de Belgen

Afgelopen woensdagavond begon het EK-kwalificatietoernooi voor landen met spelers jonger dan negentien jaar. In Assen nam Frankrijk het op t...